Liiketila, Vuokrattavana, Lapinlahti Linnansalmentie 12-14, Kohde 229

Loistavalla paikalla Lapinlahden keskustassa kolme vapaana olevaa huonetta, jotka soveltuvat eri käyttötarkoitukseen, esim. kauneuden- tai terveydenhoitoalalle, hierojalle tai toimistoksi.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Linnansalmentie 12-14
73100 Lapinlahti
Kaupunki/kunta:
Lapinlahti
Tilatyyppi:
Liiketila
Pinta-ala:
13 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
15 €/kk e/m2, +alv 24%

Lisätiedot

Lisätiedot:
Kolme vapaana olevaa huonetta soveltuvat eri käyttötarkoitukseen, esim. kauneuden- tai terveydenhoitoalalle, hierojalle tai toimistoksi. Aiemmin huoneistossa on ollut lounaskahvila ja sitä ennen apteekki, mutta 2016 tilat remontoitiin viiteen pienempään osaan. Tällä hetkellä tiloissa toimii kampaamo ja hieroja. Tiloissa on yhteinen sisäänkäynti sekä wc- ja sosiaalitilat kaikkien vuokralaisten kesken, mutta kaikille on lukittavat omat tilat huoneiston sisällä. Alla olevassa pohjapiirustuksessa huoneet 3, 4 ja 5 ovat vapaana. Huoneet 3 ja 4 voi mahdollisesti yhdistää. Huoneissa 4 ja 5 on vesipisteet. Vuokrapyyntö 15 €/m2 + ALV 24%, lisäksi vesi ja sähkö (60-75 €/kk + ALV 24%).
Pihassa on runsaasti parkkipaikkoja. Samassa kiinteistössä toimii R-kioski, Silmäasema, Lapinlahden kirjakauppa ja vieressä myös Alko ja K-market.

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Sini Kauhanen
Kallax Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Vapaat toimitilat Iisalmen seudulla


Palvelun toteutus: Hakosalo Oy | Lisätietoa evästeistä